top of page
dit ben ik.jpg

Hey, 

Ik ben Natasja en wil me graag even voorstellen. Ik ben mama van 2 topkerels die ik zeer graag zie.  Ik ben een gelukkige vrouw die met vallen en opstaan gekomen is tot waar ik nu ben. 

Door de jaren heen ontdekte ik dat er meer was dan lesgeven op school. Ik wilde meer ontspannen en genieten. Dat gevoel dat ik (h)erkende wilde ik ook aan andere mensen door proberen te geven. Zo ben ik begonnen met mijn eerste cursus massage. Snel ontdekte ik dat ik hier meer van wilde kunnen en kennen en volgden er nog heel wat cursussen.  Tijdens het volgen van die cursussen ontdekte ik de talenten die ik bezit en gaf deze de kans om naar buiten te komen. 

Het is zeer fijn om relaxed en ontspannen door het leven te gaan. Dat gevoel kan ik bekomen door mijn hobby's uit te oefenen zoals haken, bakken en nog veel meer. Ook bekom ik dat door bij mezelf te blijven en op tijd en stond met aandacht naar binnen te gaan bij mezelf; alles eens rustig op een rijtje te zetten. En mezelf de nodige me-time te geven. 

Als ik behandelingen geef aan klanten heb ik ook dat ontspannen gevoel en daar word ik blij van.  Ik ben zeer trots op mezelf; op waar ik nu sta en wil zo nog wel even verder gaan. 

Ik ben wie ik ben en daar ben ik trots op. Want.... "Het mooiste wat je kan worden is jezelf "

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page